Menu
Your Cart
Husk at tilmelde nyhedsbrev og få mail med løbende tilbud og nyheder. 

Salt

Havets klare og salte krystaller i flot symfoni med smagfulde, grønne urter. Drys den over nye, pillede kartofler eller overalt, hvor der er brug for ..
Betyder direkte oversat sort salt. Anvendes i ayurvedisk lægekunst og er god som vegansk smagsgiver. Den høje indhold af sulfat giver nemlig en distin..
400 meter under havets overflade ligger verdens lavest beliggende sø. Det Døde Hav er kendt for sin høje (32 %) saltindhold og uforurenede natur. Smag..
Atlanterhavssalt i fint samspil med fyldige nordiske urter.Giver et lækkert pift til rødspætten, roastbeefen, grydestegen.– Og alt det gode midt i mel..
En smuk og meget sjælden salt, der mines ved håndkræft i Garmsar bjergene, der hvor silkevejen lå. Farven kommer af det høje indhold af kalium. Smagen..
Havets klare og salte krystaller i heavy duet med dybrøde, varmeurter. Brug den til din blødkogte æg eller på fredagsbøffen. Vær forsigtig, for den er..
Knuste drueskaller fra økologisk rødvinsproduktion i Bordeaux og en pink himalayasalt danner par i vores egen rødvinssalt. De let syrlig noter af vin ..
Denne 250 mio. år gamle salt fra en mine i bjergene omkring Salzburg har været brugt som værdifuld handelsvare i Europa siden bronzealderen. Jernindho..
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)